Informații Livrare

1. Termeni de Livrare

Toate comenzile sunt procesate și expediate în termen de [număr zile] zile lucrătoare de la confirmarea plății. Timpul de livrare poate varia în funcție de destinație și de metoda de livrare aleasă.

2. Metode de Livrare

Oferim următoarele metode de livrare:

Livrare standard: [număr zile] zile lucrătoare

Livrare rapidă: [număr zile] zile lucrătoare

Livrare internațională: [număr zile] zile lucrătoare (în funcție de destinație)

3. Costuri de Livrare

Costurile de livrare sunt calculate în funcție de greutatea și dimensiunile coletului, precum și de destinația acestuia. Costul exact al livrării va fi afișat la finalizarea comenzii, înainte de confirmarea plății.

4. Confirmarea Comenzii

După plasarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare care va include detaliile comenzii dumneavoastră și informațiile de livrare. Vă rugăm să verificați aceste informații și să ne contactați imediat dacă observați vreo eroare.

5. Urmărirea Comenzii

Odată ce comanda a fost expediată, veți primi un e-mail cu un număr de urmărire și un link pentru a urmări stadiul livrării. Puteți utiliza acest număr de urmărire pentru a verifica statusul comenzii dumneavoastră pe site-ul curierului.

6. Livrare Internațională

Oferim livrare internațională către majoritatea țărilor. Timpul de livrare și costurile pot varia în funcție de destinație. Vă rugăm să rețineți că livrările internaționale pot fi supuse taxelor vamale și de import, care vor fi suportate de client.

7. Politica de Returnare

Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare pentru instrucțiuni detaliate privind returnarea sau schimbul produselor. Toate returnările trebuie să fie efectuate în termen de [număr zile] zile de la primirea comenzii.

8. Probleme cu Livrarea

Dacă întâmpinați probleme cu livrarea comenzii dumneavoastră sau dacă aceasta nu ajunge în intervalul specificat, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@pelinoleather.ro sau la telefon [număr telefon]. Vom face tot posibilul pentru a rezolva problema cât mai rapid posibil.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri privind livrarea, vă rugăm să ne contactați la:

E-mail: contact@pelinoleather.ro

Telefon: [număr telefon]

Adresa: Strada Șerpuitoare 17 – 19, Cluj Napoca, Cluj, România

Ultima actualizare: [data actualizării]

Aceasta este politica noastră de livrare. Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile de livrare specificate mai sus.