Termeni și Condiții

1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul nostru. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste condiții înainte de a utiliza site-ul nostru.

2. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea și utilizarea acestui site, acceptați automat toți termenii și condițiile stipulate aici. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

3. Modificarea Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului va constitui acceptarea acestor modificări.

4. Utilizarea Site-ului

Site-ul nostru și conținutul acestuia sunt destinate exclusiv utilizării personale și necomerciale. Nu aveți permisiunea de a modifica, copia, distribui, transmite, afișa, reproduce, publica, licenția, crea lucrări derivate sau vinde orice informații, software, produse sau servicii obținute de pe acest site.

5. Proprietatea Intelectuală

Întregul conținut al acestui site, incluzând dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și software, este proprietatea noastră sau a furnizorilor noștri de conținut și este protejat de legile internaționale privind drepturile de autor.

6. Comenzi și Plăți

Toate comenzile plasate pe site-ul nostru sunt supuse acceptării noastre. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă din orice motiv. Toate prețurile sunt afișate în moneda locală și includ taxele aplicabile. Plățile se efectuează prin metodele specificate pe site.

7. Livrare și Returnări

Livrarea produselor se face conform termenilor specificați la momentul plasării comenzii. În cazul în care sunteți nemulțumit de produsele noastre, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare pentru instrucțiuni privind returnarea sau schimbul produselor.

8. Limitarea Răspunderii

Nu ne asumăm răspunderea pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau de consecință care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a site-ului nostru sau a serviciilor noastre. Aceasta include, dar nu se limitează la, daune pentru pierderea de profituri, utilizare, date sau alte pierderi intangibile.

9. Confidențialitate

Confidențialitatea dumneavoastră este importantă pentru noi. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dumneavoastră personale.

10. Legislație Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legislația din România. Orice litigiu apărut în legătură cu acești termeni va fi soluționat de instanțele competente din România.

11. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri privind acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la:

E-mail: contact@pelinoleather.ro

Adresa: Strada Șerpuitoare 17 – 19, Cluj Napoca, Cluj, România

Ultima actualizare: [data actualizării]

Aceștia sunt termenii și condițiile noastre. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu respectarea acestora.